Wij maken ons sterk voor een krachtige positie van senioren in het kerkdorp Overdinkel.

Dat doen we voor Overdinkel waar mogelijk op lokaal niveau. Doordat we zijn aangesloten bij de landelijke KBO organisatie hebben we ondersteuning op het gebied van : wonen, welzijn en zorg, veiligheid, koopkracht, digitalisering en zingeving. Gedurende vele jaren organiseren we allerlei activiteiten voor ouderen. Dat varieert van Bingo en kaarten tot fietstochten en uitstapjes. We proberen voor alle ouderen (Jong en Oud) de saamhorigheid te bevorderen.

Aanmelden Seniorenpanel KBO-PCOB

Vindt u het leuk om regelmatig mee te doen aan onderzoeken van KBO-PCOB? Meld u dan aan voor het panel. Dan krijgt u automatisch een berichtje per e-mail als er een nieuw onderzoek voor u klaarstaat!

Aanmelden

Diensten voor leden

Heeft u behoefte aan advies over veiligheid in huis, internetveiligheid, wonen,zorg, welzijn en gezondheid? Of een pensioengerelateerde of juridsche vraag? Kijk hier voor de mogelijkheden die wij u als lid bieden!

Naar de diensten

Ledenvoordeel

Als lid van KBO steunt u indirect de belangen van alle senioren van Nederland. En u krijgt hier zelf ook heel veel voordeel voor terug!

Naar de ledenvoordelen