Inloopcafé

Beste leden,

Aanstaande vrijdag 7 oktober is weer ons maandelijks INLOOPCAFÉ. Deze vrijdag zal u gratis een kopje koffie/thee met krentenwegge worden aangeboden door de gemeente Oldenzaal en Impuls. Zij vinden het belangrijk dat Oldenzalers elkaar ontmoeten en dat niet alleen; u krijgt bij uw kopje koffie/ thee ook twee plakken krentenwegge mee om weg te geven aan een buurman, kennis of iemand anders die niet veel contacten heeft. Uiteraard sluiten wij ons graag bij deze actie aan omdat onze KBO ook uw belangen behartigt en in het bijzonder de leden die veel thuis zitten door ziekte en dergelijke of veel alleen zijn.

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseren we het inloopcafé vanaf 15:00 uur bij Le Sourire op de Grote Markt. Kent u mensen die graag uit willen maar niet alleen durven, neem hem/haar een keertje mee. De consumpties zijn dan wel voor eigen rekening; een warme snack zal u gratis worden aangeboden.

Een hartelijke KBO-groet,

Ria, Hermine, Aly en Milly