KBO Lettele, een bloeiende actieve vereniging met 100 leden

Lettele is een klein dorp in de gemeente Deventer met ongeveer 600 inwoners en 900 inwoners in het buitengebied. In de kern van het dorp staat de kerk die dateert uit het jaar 1894. Er is een basisschool, buitenschoolse kinderopvang en het Kulturhus De Spil. Ook zijn er veel sportvoorziening waaronder sportvelden, een sporthal, een zwembad voor kinderen en een tennisbaan. Wandel, fiets en mountainbikesroutes zijn ook volop aanwezig. Qua vervoer is Lettele bereikbaar met een buurtbus. Men kan genieten van een bosrijke omgeving, met een prachtig vergezicht over de agrarische velden en weiden met grazende koeien en historische boerderijen. Het natuurgebied 'Het Oostermaet' is bekend om zijn bloeiende rododendrons. Door het werk van veel vrijwilligers is Lettele een leefbaar en actieve gemeenschap. Zo zie je waar een klein dorp groot in kan zijn

Aanmelden Seniorenpanel KBO-PCOB

Vindt u het leuk om regelmatig mee te doen aan onderzoeken van KBO-PCOB? Meld u dan aan voor het panel. Dan krijgt u automatisch een berichtje per e-mail als er een nieuw onderzoek voor u klaarstaat!

Aanmelden

Diensten voor leden

Heeft u behoefte aan advies over veiligheid in huis, internetveiligheid, wonen,zorg, welzijn en gezondheid? Of een pensioengerelateerde of juridsche vraag? Kijk hier voor de mogelijkheden die wij u als lid bieden!

Naar de diensten

Ledenvoordeel

Als lid van KBO steunt u indirect de belangen van alle senioren van Nederland. En u krijgt hier zelf ook heel veel voordeel voor terug!

Naar de ledenvoordelen