Welkom op de site van KBO De Lutte

Welkom op de site van KBO De Lutte

KBO De Lutte is een vereniging met een bestuur, activiteitencommissie en leden. Zij is er van, voor en door senioren. Via de website en de Nieuwsbrief wil het KBO-bestuur iedereen op de hoogte houden van alle actuele gebeurtenissen en activiteiten. Betekenis van het logo Het beeldmerk is in 2017 ontstaan en staat symbool voor twee organisaties die elkaar omarmen. Daarnaast zijn het groene en blauwe teken symbool voor ‘omzien naar elkaar’ Twee (geïnteresseerde) senioren, die elkaar aankijken en omarmen, de ingrediënten die noodzakelijk zijn om te kunnen omzien naar elkaar. De kleuren in het beeldmerk zijn gekozen uit zowel PCOB als KBO logo, de rode punt in het midden komt uit het ‘oude’ KBO logo.

Aanmelden Seniorenpanel KBO-PCOB

Vindt u het leuk om regelmatig mee te doen aan onderzoeken van KBO-PCOB? Meld u dan aan voor het panel. Dan krijgt u automatisch een berichtje per e-mail als er een nieuw onderzoek voor u klaarstaat!

Aanmelden

Diensten voor leden

Heeft u behoefte aan advies over veiligheid in huis, internetveiligheid, wonen,zorg, welzijn en gezondheid? Of een pensioengerelateerde of juridsche vraag? Kijk hier voor de mogelijkheden die wij u als lid bieden!

Naar de diensten

Ledenvoordeel

Als lid van KBO steunt u indirect de belangen van alle senioren van Nederland. En u krijgt hier zelf ook heel veel voordeel voor terug!

Naar de ledenvoordelen