Webinar 'Verbonden zijn rond zingeving' 23 april 2021

19-3 Als leden van de KBO en PCOB in Overijssel missen we momenteel de verbondenheid die er is tijdens de bijeenkomsten en cursussen. Juist even iets meer dan het gewone van alledag, iets om naar uit te kijken.

De KBO-PCOB in Overijssel gaat daarom, in samenwerking met de provincie Overijssel en met medewerking van gedeputeerde Roy de Witte, voor haar leden een Webinar organiseren.

Een uurtje verbondenheid, zingeving en gewoon gezellig ontspannen met elkaar kijken en luisteren.Geen sprekers met een ingewikkeld betoog, maar ook en juist mensen uit het veld, een paar luchtige sketches en bekende liederen. Daarbij ook wat gedachten die ons verbinden, met elkaar, met wat dieper in ons leeft en met de Ene die ons leven zin en betekenis geeft.

Een Webinar is een bijeenkomst, rechtstreeks op het scherm te volgen via een link op uw computer, tablet of telefoon. De link zetten we op de website van de KBO Overijssel. Deze link https://youtu.be/Ap6FC81iNYE klikt u aan en u ziet op

23 april om 13.30 uur de live Webinar

Alle leden met een internetverbinding kunnen meedoen. U ook!