Vacature beleidsadviseur

17-3 Vanwege pensionering van onze medewerkster zijn we per 17 augustus op zoek naar een enthousiaste beleidsadviseur die zich in wil zetten voor een dynamische seniorenorganisatie in Overijssel.

KBO Overijssel is een grote actieve seniorenorganisatie met ruim 14.000 leden in Overijssel, die samen met de PCOB, zich sterk maakt voor een samenleving waarin senioren volwaardig mee kunnen doen en omzien naar elkaar. Wij zetten ons gezamenlijk in voor de belangen van alle senioren, zijn volop in ontwikkeling en denken na over een nieuwe rol van senioren in de samenleving. Dat doen we provinciaal en lokaal met onze afdelingen. Wij werken aan de speerpunten die voor senioren van belang zijn: koopkracht, veiligheid, zorg en welzijn, digitalisering en zingeving. Vind je het een uitdaging om met vrijwilligers hiermee aan de slag te gaan? Zie je ook vrijwilligers als cement van onze samenleving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij die duizendpoot, die het provinciaal bestuur zowel inhoudelijk als strategisch kan adviseren en die zowel inhoudelijk als organisatorisch activiteiten en bijeenkomsten kan organiseren?
Hierin werk je samen met de werkgroepen: digitalisering, belangenbehartiging, ouderenadvisering, effectief besturen en identiteit & zingeving.

Wij vragen:

• Visie op de rol van de senior in deze samenleving
  • Ruime ervaring in de complexe wereld van verenigingen en vrijwilligersorganisaties en een relevant netwerk
  • Inzicht in bestuurlijke verhoudingen op zowel landelijk, provinciaal als lokaal niveau
  • Kennis van het sociaal domein en de wet- en regelgeving die voor senioren van belang is
  • Ervaring in het (samen) werken met vrijwilligers
  • Iemand met talent om mensen te motiveren, te enthousiasmeren en te verbinden
  • Je hebt minimaal HBO-niveau, bent initiatiefrijk en hebt affiniteit met de doelgroep senioren

Wat bieden we:

• Een afwisselende baan in een prettige werkomgeving in een klein enthousiast team
  • Samenwerking met een gedreven bestuur en enthousiaste werkgroepleden
  • Een aanstelling voor 16 uur per week (jaarcontract). Daarna wordt de formatie opnieuw besproken i.v.m. toekomstige ontwikkelingen.
  • Salaris conform de CAO Sociaalwerk, schaal 10

Neem voor meer informatie contact op met de huidige beleidsadviseur Gerry Vrielink, via gvrielink@kbo-overijssel of 0572-361177.

Belangstelling? Stuur een motivatiebrief met CV vr 12 juni 2020 naar info@kbo-overijssel, t.a.v. mevrouw Offenberg, secretaris KBO Overijssel.