Twaalf redenen om lid te worden

1. De KBO is met bijna 180.000 leden de grootste ouderenbond van Nederland.
  2. De KBO werkt landelijk samen met de PCOB.
  3. De KBO-PCOB verzorgt de landelijke belangenbehartiging.
  4. De KBO wordt gehoord door alle politieke partijen.
  5. De KBO vecht voor goede gezondheidzorg, pensioenen, veiligheid, huisvesting en goed openbaar vervoer.
  6. De KBO wordt serieus genomen als gesprekspartner op landelijk, provinciaal en plaatselijk niveau.
  7. De KBO zorgt voor adviezen, informatie en zingeving.
  8. De KBO heeft oog voor levensvragen.
  9. De KBO komt op voor ouderen die het minder goed hebben, onderlinge solidariteit en bestrijden van eenzaamheid.
  10. De KBO zorgt voor leuke voordelen (o.a.voordelige rijbewijskeuringen, korting op ziektekosten verzekering).
  11. De KBO-leden ontvangen het nuttige en informatieve Magazine KBO-PCOB.
  12. De KBO kan helpen bij financieel-administratieve vragen, oa. belasting aangifte, juridische vragen of uw vragen voor de gezondheidstelefoon.

U kunt lid worden van de KBO door contact op te nemen met een plaatselijke afdeling of met KBO Overijssel.

Uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe we dat doen kunt u nalezen in het privacystatement.

Aanmeldformulier

Geslacht * Man Vrouw
Geboortedatum *
Voorletters *
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.