Ledenservice

Wij zijn u graag van dienst!

Een van de belangrijkste taken en een sterk punt van de KBO is dienstverlening.

Bij de verschillende afdelingen zijn Vrijwillige Ouderenadviseurs actief, VOA's die u thuis, in uw eigen omgeving, kunnen informeren en adviseren over uiteenlopende onderwerpen.

Heeft u behoefte aan hulp bij het doen van de belastingaangifte (HUBA)? Ook daar kunnen de afdelingen u bij helpen. Er zijn vrijwillige belastinghulpen die u graag even willen helpen.

Ook voor rijbewijskeuringen kunt u terecht bij de KBO Overijssel of via de afdelingen.

Vanaf 1 juni 2018 hebben de Service-, Juristen- en Pensioentelefoon van KBO-PCOB een nieuw nummer: 030 - 3400 655

Naar dit nummer belt u tegen het reguliere tarief; de extra kosten die u betaalde voor het 0900-nummer vervallen. Op deze manier verbeteren we de service voor onze leden.

U kunt de Service-, Juristen- en Pensioentelefoon bellen met vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid en juridische zaken. Ons telefoonteam staat u persoonlijk te woord en helpt u graag.
Maandag t/m donderdag 10.00 13.00 uur Servicetelefoon
Woensdag 13.00 15.00 uur Pensioentelefoon