Afdeling: Lettele

Werkgroepen.

De KBO, Katholieke Bond Ouderen behartigd onze belangen op pastoraal en landelijk niveau en voorziet ons regelmatig van zeer waardevolle documentatie, waaronder het steeds weer begeerde magazine KBO - PCOB en de Horizon die door bezorgers van de KBO bij de leden aan huis worden gebracht.

Wat doet de K.B.O. Lettele?
Onder activiteiten, vindt U het jaarprogramma wat georganiseerd is. Tevens houden wij indien de tijd het toelaat even bingo.
In de maand mei organiseren wij ons jaarlijks uitstapje.

Bejaardengym: Elke week op dinsdagmorgen in de “De Spil”.
Contactpersoon: Doortje Kl. Koerkamp.

Koersbalgroep: Elke week op vrijdagmiddag in zaal “Spikker”.
Contactpersoon:  Tonnie Westerbeek en Antoon te Riele.

Jeu de boules:  Elke week op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur.
Bij KBO ledenmiddag s`morgens van 09.30 tot 11.00 uur
Contactpersoon: Wim Westerbeek.

Computer vragenuur.
Op afroep is computerdokter Twan Munster graag bereid, senioren te helpen met vragen waar men zelf geen oplossing voor weet. Woensdagavond in de oneven weken is er een inloopspreekuur van 18.30 tot 19.30 uur in het Kulterhus De Spil. Onkosten 1 euro.
Er zijn meerdere vrijwilligers aanwezig.computerdoktermunster@gmail.com

Ziekenbezoek:
Bestuur bezoekt zieke leden die opgenomen zijn in het ziekenhuis en langdurige zieken op afspraak.