Afdeling: Lettele

Activiteiten.  september t/m december 2018.

Woensdag 5 september. Nieuw! in zaal: "De Koerkamp". Aanvang 14.00 uur.
Openingsviering  met als voorganger, pastorale werker Harry Bloo.
Vervolgens zal na de dienst eerst een kop koffie/ thee gedronken worden. Daarna opent de voorzitter deze middag.
Harry Bloo zal zich voorstellen en in het kort vertellen over zijn loopbaan, carrière en wat hem heeft bewogen om theologie te gaan studeren. Als thema heeft hij gekozen: "In de Herfst van je leven". Naarmate we ouder worden krijgen we hiermee te maken.

Woensdag 3 oktober. Zaal "De Koerkamp." Aanvang 14.00 uur.
Deze middag komt Eric Stegink van: "Piggy`s Palace" uit Bathmen vertellen over het reilen en zeilen van de varkens op zijn boerderij. Het beloofd een interessante en leuke middag te worden, want er zullen ook verschillende hapjes geproefd worden.
.

Woensdag  7november. Zaal Spikker. Aanvang 14.00 uur.
Spreker van deze middag is: Joop Blaauw, oud huisarts in Bathmen.
Deze middag geeft Joop een inleiding over zijn loopbaan en waar hij zich momenteel mee bezig houdt. Als thema heeft hij gekozen: "Hoe zorgelijk is de Zorg". Na zijn presentatie zal er nog gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Maandag 17 december. Zaal "De Koerkamp". Aanvang 14.00 uur.
Het bestuur heeft voor de Kerstmiddag uitgenodigd: " Het Koor Zonder Naam" uit Dedemsvaart.
Met een mooi Kerst repertoire brengen ze de leden in Kerststemming. Op het eind van de middag komen twee engeltjes met een presentje en begeleiden ze de leden naar de Kerst-broodtafel. Op het eind worden nog tien kerststukjes verloot.